Makel 4 kıtada ve 60 ayrı ülkede faaliyet gösteriyor
Makel İhracat Müdürü Ünsal Karabıyık, İnşaat Dünyası Dergisi’nin “İhracat Özel” dosyasına konuk oldu. Şirketinin hedef ve vizyonunu anlatan Ünsal Karabıyık, “Yıllar önce Rusya pazarına girerek başladığımız ihracatımızı şimdi 4 kıtada ve 60 ayrı ülkede çok değerli iş ortaklarımızla, Rusya ve Ukrayna’da açtığımız ofislerimizle geliştirdik ve geçen yıl faaliyete geçen Cezayir fabrikamızla ciddi yatırımlara başladık” dedi.
Öncelikle, sektörümüzde örnek olarak gösterilmenin yanı sıra, %100 Türk markası olarak ürünlerimizi dünya pazarlarında kalitesiyle en üst kategoride temsil etmenin haklı bir gururunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Yıllar önce Rusya pazarına girerek başladığımız ihracatımızı şimdi 4 kıtada ve 60 ayrı ülkede çok değerli iş ortaklarımızla, Rusya ve Ukrayna’da açtığımız ofislerimizle geliştirdik ve geçen yıl faaliyete geçen Cezayir fabrikamızla ciddi yatırımlara başladık.
Hedefimiz olan, dünya pazarlarında lider bir marka olmak için, hiçbir konuda taviz vermeden doğru ürünü en üst kalitede üreterek yolumuza devam ediyoruz. Yakaladığımız yüksek satış ivmesi, bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesi olduğu açıktır.
Temmuz - Ağustos Sayısı Yayında!
İnşaat sektöründeki güncel projeler ve özel röportajlarla dolu yeni sayımızı hemen şimdi okuyun.

CEZAYİR FABRİKAMIZIN TÜM ALT YAPISINI HAZIRLADIK
Pandemi dönemi ortaya çıkan dünya pazarlarındaki fırsatları en iyi şekilde kullandığımızı söyleyebiliriz. Bu dönemde Cezayir fabrikamızı çalıştırmak için tüm alt yapısını hazırladık, kendi sektörümüzde dünyanın en büyük firmalarıyla iş birliği yapma fırsatları yakaladık, mevcut müşteri portföyümüzü ikiye katladık ve cirolarımızı %50 oranında arttırdık.
2022’DE MEVCUT İŞ ORTAKLARIMIZLA OLAN İŞ BİRLİĞİMİZ GÜÇLENEREK ARTACAK
Lokomotifimiz olan anahtar ve priz grubunun yanı sıra, akıllı bina sistemleri ve akıllı elektrik sayaçlarında mevcut iş ortaklarımızla olan iş birliğimizin güçlenerek artacağını, yıl sonunda aldığımız siparişler ve müşteri öngörü raporlarıyla açıkça belli olmuştur.
Ayrıca, Makel ailesine eklenecek çok güçlü iş ortaklarımız ile imzaladığımız anlaşmaların ve pandemi dolayısıyla askıda kalmış çok büyük projelerin bu yıl içinde devreye girecek olmaları, beklentimizin yüksek olmasına vesile olmaktadır.








