Gündem

Geberit, İnşaat Dünyası Dergisi’nin 40. yılını kutluyor

İnşaat Dünyası Dergisi 40 yıl önce, inşaat sektörünün dinamik dünyasını daha iyi anlamak ve paylaşmak amacıyla yola çıktı. Bu 40 yıl içinde, dergimizde pek çok başarı hikayesine tanıklık ettik. Büyük binaların yükseldiği, köprülerin inşa edildiği ve altyapı projelerinin hayata geçtiği anları sizlerle paylaştık. Ayrıca, sektörün liderleri ve uzmanlarıyla yapılan röportajlar sayesinde inşaat dünyasının nabzını tuttuk. İnşaat Dünyası Dergisi 40. yıl özel sayısında sektör paydaşlarına söz verdi.

Pimapen insaatdunyasi BANNER

Geberit Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Savaş Çağlar, İnşaat Dünyası Dergisi’nin 40. yılını şu mesaj ile kutladı:

DOSYA GIRIS 2 1

“Ülkemizin önde gelen endüstrilerinden biri olan inşaat ve yapı sektörünün uluslararası gelişimini ana misyonu olarak görüp kuruluşunun ilk gününden bu yana titizlikle sürdürdüğü yayıncılık anlayışı ile sürdüren İnşaat Dünyası Dergisi’nin 40. kuruluş yıldönümünü içtenlikle kutlarız. İnşaat Dünyası ailesinin kendi alanına yön veren bir yayın olması için çabalarını esirgemeyen tüm basın mensupları ve emekçilere minnetlerimizi sunuyoruz.”

SAVAŞ ÇAĞLAR
GEBERIT TÜRKİYE PAZARLAMA VE KURUMSAL İLETİŞİM MÜDÜRÜ

ID Temmuz Agustos 2026 kapak 1

Temmuz - Ağustos Sayısı Yayında!

İnşaat sektöründeki güncel projeler ve özel röportajlarla dolu yeni sayımızı hemen şimdi okuyun.

Dergiyi Oku »

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu