Marka

Form, Clivet Global Satış Toplantısı’ndan 2 ödül ile döndü

Dubai’de gerçekleşen Clivet Satış Toplantısı’nda Form Endüstri Ürünleri gösterdiği başarılarla 2 ödüle birden layık görüldü. Clivet’in toplantısında Form’u, Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun ve Yönetim Kurulu Üyesi Özden Korun temsil etti.

Pimapen insaatdunyasi BANNER
1700724094 Clivet global sat toplant s d ller 3

Form Endüstri Ürünleri’nin 13 yıldır Türkiye’deki temsilciliğini sürdürdüğü Clivet, 22-25 Ekim tarihleri arasında Dubai’de Global bir satış toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Form’un başarıları, Merkezi Klima kategorisinde En Yüksek Büyüme gösteren firma ve BMW Macaristan projesi ile En İyi Proje ödülleri ile taçlandırıldı.

Clivet’in toplantısında Form’u, Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun ve Yönetim Kurulu Üyesi Özden Korun temsil etti.

ID Eylul Ekim 2026 Kapak 1

Eylül - Ekim Sayısı Yayında!

İnşaat sektöründeki güncel projeler ve özel röportajlarla dolu yeni sayımızı hemen şimdi okuyun.

Dergiyi Oku »

Form Şirketler Grubu Yürütme Kurulu Başkanı Tunç Korun, “Şirket çatısı altında temsilciliğini sürdürdüğümüz pek çok değerli marka bulunuyor. Clivet de 13 yıldır en iyi teknolojilere sahip ürünleri tüketicilerimize buluşturma arzumuzla temsil ettiğimiz markalardan bir tanesi. Bizleri iki özel ödüle layık gördükleri için çok teşekkür ediyor; birlikte başarılarımıza yenilerini katmayı diliyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu