Gündem

AFAD duyurdu: İstanbul’da deprem 

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Marmara Denizi’nde gerçekleşen depremin büyüklüğü 3,3 olarak açıklandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı sarsıntının 6,83 kilometre derinlikte gerçekleştiğini bildirdi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 3,4 olarak açıkladı. 

Olası büyük İstanbul depremi için uzmanlar neredeyse her gün art arda uyarılarda bulunurken AFAD’ın geçtiği son dakika bilgisi İs’tanbul ve çevre ilerde paniğe neden oldu.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın servis ettiği bilgilere göre Büyükçekmece açıklarında 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

KANDİLLİ RASATHANESİ DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ 3,4 OLARAK DUYURDU 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre İstanbul’da, Büyükçekmece açıklarında saat: 12.24’te bir deprem meydana geldi. Büyüklüğü 3,4 olan depremin, yerin 5.9 kilometre altında yaşandığı öğrenildi.

İSTANBULLULAR KISA SÜRELİ PANİK YAŞADI

Yaklaşık 7 km derinlikte meydana gelen sarsıntı İstanbulluları paniğe sevk ederken Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.4 olarak duyurdu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu