Gündem

Baymak bayilerini Meksika’da ağırladı

Güçlü bayi ve servis ağıyla müşteri deneyimi standardını yükselten Baymak; başarılı bayilerini Meksika’da ağırladı. 20-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen geziye katılan bayiler; renkli bir programla yeni bir ülkeyi keşfederken, başarılarını birlikte kutlama ve sektördeki gelişmeleri paylaşma fırsatı buldular. Gezinin en heyecanlı kısmı ise Dünya Kupası’nın heyecanlı atmosferinde gerçekleşen Güney Afrika- Güney Kore maçını Estadio BBVA Stadı’nda canlı izlemek oldu.

İklimlendirme sektöründe 57. Yılını kutlayan Baymak, 2025 yılı Baymaklife ilk çalıştırma sonuçlarına bağlı olarak, belirlenen kriterleri sağlayan bayilerini Meksika’da ağırladı.

Insaat Dunyasi Temmuz Ayi Banner 1 2

“Tek Seferde Mutlak Çözüm” yaklaşımıyla, müşteri deneyimini güçlü bayi sistemi ile üst noktaya taşıyan Baymak, bu kez bayileri için 20-26 Haziran tarihleri arasında özel bir Meksika gezi programını hayata geçirdi.

Baymak bayileri hem yoğun geçen kampanya dönemlerinin stresini atıp başarılarını kutladılar, hem de birbirleriyle tanışarak sektördeki gelişmeleri değerlendirme fırsatı buldular.

ID Mayis Haziran 2026 KAPAK 1

Mayıs - Haziran Sayısı Yayında!

İnşaat sektöründeki güncel projeler ve özel röportajlarla dolu yeni sayımızı hemen şimdi okuyun.

Dergiyi Oku »

Meksika’nın ikonik şehri Cancun ile başlayan gezide; dopdolu bir programla, farklı şehirler, doğal güzellikler, Maya Uygarlığı’nın beşiği ve Dünyanın 7 harikasından biri olan Chichen Itza gibi ilgi çekici yerler ziyaret edildi.

Meksika Baymak

67 bayiden 78 kişinin katıldığı gezinin en heyecanlı anlarından biri ise programda yer alan futbol maçı oldu. Monterrey kentinde Estadio BBVA Stadı’na giden bayiler, Dünya Kupası heyecanına ortak olarak Güney Afrika-Güney Kore maçını da izleme şansı da yakaladılar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu