Gündem

CEPHEDER Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Işıklı’dan Fıratpen’e ziyaret

CEPHEDER Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Işıklı, ‘CEPHEDER Üye Buluşmaları’ çerçevesinde FIRATPEN’i ziyaret etti. FIRAT Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Doç.Dr. Nevzat Demir ve FIRAT Profi ve Altyapı Pazarlama Direktörü Dr. Mehtap Uluceviz ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda sektörün önde gelen paydaşları ile birlikte yapılacak çalışmaların yol haritası ele alındı.

CEPHEDER, cephenin mimari-statik-şehircilik-estetik yönü ile ilgilenerek ve bu alana bütünleşik olarak bakmayı amaç edinmiştir. Üyeleri ile güç birliği içinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Üyeler arası bilgi alışverişinin faydalarına inanan Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER) Üye Buluşmaları’na devam ediyor. Bu ay üyeler FıratPen fabrikasında bir araya geldi.

Üyelerin sektörel bilgi alışverişi yapabilmesi, iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi, gündem konuşmalarının yapılabilmesi için, her ay yapılan “Üye Buluşma-sı” etkinliğine bir yenisi ile devam edildi.

CEPHEDER Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Işıklı eşliğinde tüm yönetim Kurulu üyeleri ve katılımcı üyeler FIRATPEN’i ziyaret etti. Birlikte yenen yemeğin ardından tüm katılımcılar FIRATPEN tesislerini gezerek, üretim ağı ile ilgili bilgiler aldı.

CEPHEDER Üyelik Plaketini Başkan Arzu ışıklı ve Başkan Yardımcısı Emre Ünaldı’nın elinden alan FIRAT Profil ve Altyapı Pazarlama Direktörü Dr. Mehtap Uluceviz yaptığı konuşmada CEPHEDER Üyesi olmanın mutluluğunu paylaştı.

Başkan Sayın Arzu Işıklı; sektörün önde gelen paydaşları ile birlikte yapılacak çalışmaların, üretilen fikir ve politika ve yol haritasının belirlenmesi için çok önemli olduğunun altını çizdi.

Sanayii ve sektörün her alanı için katkı sağlayacak, özellikle enerji kullanımına yönelik öneri ve fikirlerin öne çıktığı bu buluşmada, bu konuların geliştirilmesi konusunda da çalışmaların ilerletilmesi için başlangıç olduğu bilgisini verdi.

FIRAT Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Doç.Dr. Nevzat Demir ve FIRAT Profil ve Altyapı Pazarlama Direktörü Dr. Mehtap Uluceviz ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, üyelerin sektörel gelişmeler, gelecek planlamaları, dernek faaliyetleri gibi konularda görüşmelerinin ardından sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu