E4 Zemin, İnşaat Dünyası Dergisi’nin 40. yılını kutluyor
İnşaat Dünyası Dergisi 40 yıl önce, inşaat sektörünün dinamik dünyasını daha iyi anlamak ve paylaşmak amacıyla yola çıktı. Bu 40 yıl içinde, dergimizde pek çok başarı hikayesine tanıklık ettik. Büyük binaların yükseldiği, köprülerin inşa edildiği ve altyapı projelerinin hayata geçtiği anları sizlerle paylaştık. Ayrıca, sektörün liderleri ve uzmanlarıyla yapılan röportajlar sayesinde inşaat dünyasının nabzını tuttuk. İnşaat Dünyası Dergisi 40. yıl özel sayısında sektör paydaşlarına söz verdi.
E4 Zemin CEO’su Adnan Akdeniz, İnşaat Dünyası Dergisi’nin 40. yılını şu mesaj ile kutladı:
“Cilalı beton zeminler konusunda uzmanlaşmış tam hizmet endüstriyel, ticari ve perakende döşeme firması E4 Zemin olarak, İnşaat Dünyası Dergisi’nin 40’ıncı yılını kutluyoruz.
E4 Zemin, sektör yayıncılığının bir sektörün gelişmesine ve dönüşmesine önemli katkıları olduğunun bilincinde. İnşaat sektörünün genç ve dinamik şirketi E4 Zemin’in yolu da sektörün köklü dergisi İnşaat Dünyası ile 3 yıl önce bu gaye ile kesişti.
Temmuz - Ağustos Sayısı Yayında!
İnşaat sektöründeki güncel projeler ve özel röportajlarla dolu yeni sayımızı hemen şimdi okuyun.

Özellikle yapı malzemeler sektöründe hazırladığı özel dosya ve röportajları, E4 Zemin olarak ilgiyle takip ediyoruz. Sürdürülebilirlik, dijital dönüşüm ve yeni teknolojilerin sektöre getirdiği yenilikleri de İnşaat Dünyası Dergisi aracılığıyla öğreniyoruz.
İnşaat Dünyası Dergisi’nin sektörümüze yıllarca hizmet vermesini temenni eder, yayın ekibine başarılar dileriz.”
ADNAN AKDENİZ
E4 ZEMİN CEO’SU








