Gündem

Egepen Deceuninck Gaziantep’te iş ortaklarıyla buluştu

PVC profil sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck, Aystar Plastik iş birliği ile Gaziantep Marina’da marka tanıtım toplantısı düzenledi. Egepen Deceunink’in yenilikçi vizyonu ve ürünlerinin anlatıldığı toplantıda, çevre dostu üretim süreçleri, enerji verimliliği sağlayan yeni nesil ürünleri ve müşteri ihtiyaçlarına yönelik çözümleri paylaşıldı.

Kalite anlayışı ve sürdürülebilirlik politikaları ile Türkiye’de PVC sektörünün nabzını değiştiren Egepen Deceuninck, düzenlediği bayi toplantılarıyla sektör profesyonelleri ile buluşmaya devam ediyor.

TH DUDULLU EK 750X75

Son olarak, Aystar Plastik bayilerinin ev sahipliğinde Gaziantep Marina’da 110 bayi katılımıyla iş ortaklarıyla bir araya gelen Egepen Deceuninck; yeni ürünleri, sürdürülebilirlik vizyonu ve inovasyon odaklarını ürünlerini tanıttı.

Egepen Deceuninck Gaziantep Bayi Toplantisi 2

Vizyonumuzun sektördeki yansımalarını paylaşmak için önemli bir fırsat sundu

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Teknik ve Destek Denetim Müdürü Suat Yılmaz, “Egepen Deceuninck olarak, iş ortaklarımızla bir araya gelerek yalnızca ürünlerimizi tanıtmakla kalmadık, aynı zamanda enerji verimliliği, çevre dostu üretim süreçleri ve geleceğin ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerilerimizi de paylaştık. Gaziantep’te gerçekleştirdiğimiz bu buluşma, iş ortaklarımızla kurduğumuz güçlü bağları daha da pekiştirirken, sürdürülebilirlik ve inovasyon odaklı vizyonumuzun sektördeki yansımalarını paylaşmak için de önemli bir fırsat sundu. Bu doğrultuda, çevre dostu ve yenilikçi ürünlerimizle sektöre öncülük etmeye, yüksek kalite standartlarını her alanda korumaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu