Gündem

Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla farklı bir çalışmaya imza atan İnşaat Dünyası Dergisi, inşaat sektörünün farklı iş kollarında üretmeye, değer yaratmaya devam eden kadınların mesajlarına yer verdi.

Pimapen insaatdunyasi BANNER

Türk Prysmian Kablo CEO’su Ülkü Özcan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için İnşaat Dünyası Dergisi’ne özel şu açıklamayı yaptı.

“Kadınların yeşerttikleri farklı bakış açıları, üretkenlikleri, yaratıcı fikirleri ve kattıkları değerler ile her alanda etkin şekilde var olabileceklerine inanıyorum. Çünkü ‘her iş aslında kadın işi’ ve her sektörün kadın dokunuşuna ihtiyacı var. Dilerim ki yakın gelecek, kadınlar için daha büyük başarılarla dolu olacak. Emeğinin karşılığını almak için çabalayan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

ID Temmuz Agustos 2026 kapak 1

Temmuz - Ağustos Sayısı Yayında!

İnşaat sektöründeki güncel projeler ve özel röportajlarla dolu yeni sayımızı hemen şimdi okuyun.

Dergiyi Oku »
ULKU OZCAN

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu