Çuhadaroğlu’dan MN 50 giydirme cephe sistemi

İnşaat Dünyası Dergisi Mayıs-Haziran 2023 sayısında “Özel Dosya” olarak “Çatı-Cephe-Yalıtım” konusunu masaya yatırdı. Yapıların ihtiyaçlarını belirleyerek, kendine özel, üstün nitelikli ve ileri teknoloji gerektiren çağdaş çözümler sunan Çuhadaroğlu da dosyada yenilikçi ürünleri ile yer aldı. Yapı elemanları üreticisi Çuhadaroğlu’nun alüminyum mimari sistemlerinin satış ve pazarlamasını yapan “Interal” markasının en çok tercih edilen sistemleri arasında “MN 50 giydirme cephe sistemi” öne çıkıyor.
Yapılara görsel beğeni kazandıran MN 50 Giydirme Cephe Sistemi, mikro kondens özelliği sayesinde yapı içine hiçbir durumda su girişine izin vermiyor.

Çuhadaroğlu’nun MN 50 Giydirme Cephe Sistemi farklı derinliklerde griyaj seçenekleri ile geniş açıklık uygulamalarına olanak sağlayan bir çubuk uygulama sistemidir.

MN 50 Giydirme Cephe Sistemi 18 farklı kayıt birleşim yöntemi sayesinde projelere özel ekonomik seçenekler de sunabiliyor.
MN 50 Giydirme Cephe Sistemi ayrıca farklı geometride kapak seçenekleri ile görsel etkiyi zenginleştiriyor.