Seramiksan porselen karoları ile kamusal ve ticari alanlarda fark yaratacak

İnşaat Dünyası Dergisi Eylül-Ekim 2024 sayısında “Mimarları Özgürleştiren Ürünler” özel dosyasında Seramiksan Direktörü M. Süreyya Çağlar’ı ağırladı. Günlük yaşamı kolaylaştıracak yenilikçi çözümler sunan Seramiksan, büyük ebatlı 120×120 cm porselen karolarıyla kamusal ve ticari alanlarda fark yaratacak.Seramiksan Direktörü M. Süreyya Çağlar, “Yeni ürünlerle mekanları daha konforlu ve işlevsel hale getirmek her zaman önceliğimiz” dedi.
“İyi Tasarım Herkesin Hakkı” mottosuyla inovatif karo ve vitrifiye ürünlerini dünyanın dört bir yanına ulaştıran Seramiksan, boyut ve işlevselliğiyle dikkat çeken yeni ürünlerini tanıttı.
Seramiksan Direktörü M. Süreyya Çağlar, yeni ürünlerle ilgili olarak, “Mekanları daha konforlu ve işlevsel hale getirmek her zaman önceliğimiz. Bu amaç doğrultusunda, yeni 120×120 cm ebatındaki Pergamon ve Dominica porselen karolarımızı piyasaya sürdük. Bu ürünlerimiz, büyük boyutları ve fonksiyonel özellikleriyle fark yaratıyor” dedi.

KESİNTİSİZ YÜZEYLER VE ESTETİK GÖRÜNÜM
Yeni ürünlerinde mekanlara bütünsel bir görünüm ve ferahlık kazandırmayı hedeflediklerini belirten Seramiksan Direktörü M. Süreyya Çağlar, “Stil ve zarafeti bir araya getiren bu büyük ebatlı karolar, hastane, metro istasyonları, havalimanı ve alışveriş merkezleri gibi kamusal ve ticari alanlarda daha az derz çizgisi ile kesintisiz bir yüzey oluşturarak genişlik hissi uyandırıyor. Geniş yüzeyi sayesinde desen ve dokuların daha belirgin ve etkileyici bir şekilde ortaya çıkmasını sağlıyoruz” dedi.
KOLAY TEMİZLİK VE DAYANIKLILIK
Büyük ebatlı karoların sunduğu diğer avantajları ile ilgili görüşlerini de dile getiren Seramiksan Direktörü M. Süreyya Çağlar sözlerini şöyle sürdürdü:
“Daha az derz alanı yaratarak temizlik süreçlerini önemli ölçüde kolaylaştırıyoruz. Pürüzsüz ve geniş yüzeyler, kir ve bakterilerin birikmesini engelleyerek hijyenik bir ortam yaratıyor. Ayrıca, darbelere, çizilmelere ve aşınmalara karşı yüksek dayanıklılık sunan karolarımız, uzun ömürlü yapısıyla ticari mekanlara da mükemmel uyum sağlıyor.”

ÇOK YÖNLÜ KULLANIM ALANLARI
Yeni karoların çok yönlü kullanım alanlarına sahip olduğunu vurgulayan Çağlar, “Pergamon ve Dominica isimli karolarımız, zeminlerin yanı sıra duvarlarda ve dış cephelerde de kullanılabilme özelliğiyle öne çıkıyor. Estetik ve dayanıklılığı bir arada sunarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı misyon ediniyoruz” dedi.
ESTETİK VE KALİTEYİ YAŞAM ALANLARINA TAŞIYOR
Seramiksan’ın yeni porselen grubu ürünleri, estetik ve kaliteyi bir araya getirerek yaşam alanlarına değer katıyor.
Dominica, büyük boyutlarıyla günlük alışkanlıkları değiştirirken, Pergamon’un taş dokusunun zarafet ve doğallığı, mekanlara derinlik kazandırıyor ve ilk günkü görünümünü koruyarak konforlu alanlar yaratıyor.

Seramiksan’ın yenilikçi 120×120 cm porselen karoları hem estetik hem de fonksiyonel ihtiyaçları karşılayarak, kamusal ve ticari mekanlar için ideal bir çözüm sunuyor.