Marka

Egepen Deceuninck bayilerini Küba’da ağırladı

PVC profil sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck, bayileriyle özel bir gezi programı gerçekleştirdi. 56 kişilik bayi grubunun katılımıyla düzenlenen bu organizasyonda, katılımcılar Küba’nın tarihi ve doğal güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Pimapen insaatdunyasi BANNER

Türkiye’nin penceresi Egepen Deceuninck, yoğun iş temposuna kısa bir ara vermek ve bayileri ile arasındaki bağı güçlendirmek için 56 kişilik bayi grubunu Küba’da ağırladı.

Egepen Deceuninck Kuba Gezisi4

Program, ilk olarak tatil bölgesi Varadero’da başladı. Burada üç gün boyunca katılımcılar, katamaran turuna çıkarak yunuslarla yüzmenin ve masmavi denizin tadını çıkardılar.

ID Eylul Ekim 2026 Kapak 1

Eylül - Ekim Sayısı Yayında!

İnşaat sektöründeki güncel projeler ve özel röportajlarla dolu yeni sayımızı hemen şimdi okuyun.

Dergiyi Oku »

Ardından, Küba’nın başkenti Havana’ya geçildi. Havana’nın tarihi ve kültürel mirası keşfedilirken, katılımcılar klasik eski arabalarla gerçekleştirilen keyifli şehir turu sayesinde kentin büyüleyici atmosferini yakından tanıma fırsatı buldular.

Egepen Deceuninck Kuba Gezisi1

Başarıların, güçlü iş birliklerinden doğduğuna inanıyoruz

Gezilere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Egepen Deceuninck Genel Müdür Yardımcısı Tamer Özen şu görüşü dile getirdi:

“Bayilerimizle bir araya gelmek ve iş ortaklarımızla olan bağlarımızı güçlendirmek bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Bu tür etkinlikler, sadece iş süreçlerimizi desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda ekip ruhunu ve dayanışmayı da artırıyor. Yoğun tempomuzun arasında biraz nefes almak ve birbirimizle daha yakın ilişkiler kurmak, başarılarımızı daha da ileri taşımamıza olanak sağlıyor. Egepen Deceuninck ailesi olarak birlikte elde ettiğimiz başarıların, güçlü iş birliklerinden doğduğuna inanıyoruz.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu